<

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
Louis Pasteurstraat 10-S
7415 EP Deventer
Mobiel: 0623385612

Contact en route

Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen

Om contact op te nemen:
Liefst stuur je me een email met kort je vraag en je telefoonnummer: contact@petramensink.nl, dan probeer ik zo spoedig mogelijk te reageren. (Check ook je spam-box. Mocht ik binnen 3 dagen niet hebben gereageerd, neem dan nogmaals contact op.)

Wachtlijst

Let op: ik heb helaas een wachtlijst.

Om eerder te kunnen starten: Hierbij een overzicht van collega's bij jou in de buurt, die mogelijk eerder ruimte hebben om af te spreken:

Bekijk of volg mijn social media; hierop post ik (on)regelmatig relevante informatie, nieuwe ontwikkelingen, artikelen en dergelijke.

Praktijkadres en route

Je bent van harte welkom aan de

Louis Pasteurstraat 10-S
7415 EP Deventer

Routeplanner (auto, fiets en OV):

Louis Pasteurstraat 10-S is een zijgebouw van het Gezondheidscentrum St. Jozef, en is op de eerste verdieping, boven Sanquin. Er is helaas geen lift.
Let op: als je door automatische glazen schuifdeuren gaat, ben je óf bij de ingang van de Bloedbank, óf bij de hoofdingang van het Jozef Gezondheidscentrum. Ga dan weer naar buiten en kijk (over de parkeerplaats) naar links, daar zie je de deur van Louis Pasteurstraat 10 S. Mijn naam staat op het bord naast de deur.

Entree
De voordeur staat open, je kunt doorlopen de trap op naar de eerste verdieping. Daar de deur door naar rechts, je kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Je hoeft je niet te melden; je wordt opgehaald. Er zijn toiletten op de 1e verdieping.
Mocht de voordeur toch dicht zijn, probeer dan de intercom, middelste knop, rechts van de deur, en je kunt me ook altijd bereiken op mijn mobiel: 0623385612.

Let op: Het gebouw heeft helaas geen lift en wel trappen.

Auto: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein en aan de straat (Louis Pasteurstraat).
Let op: Louis Pasteurstraat heeft eenrichtingverkeer, aanrijroute is via de Herman Boerhaavelaan.


Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
Louis Pasteurstraat 10-S
7415 EP Deventer
Mobiel: 0623385612