Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
H.G.Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
Mobiel: 0623385612
KvK nummer:52974847

Contact

Praktijk voor Traumatherapie
Petra Mensink
Somatic Experiencing® Practitioner
Brainspotting Practitioner
H.G. Gooszenstraat 1, 1e verdieping, kamer 13
7415 CL Deventer
KvK nummer:52974847

Let op: Ik heb - vanaf 27 februari 2021- een Cliƫntenstop. Meer informatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen

Praktijkadres en route

Je bent van harte welkom aan de

H.G. Gooszenstraat 1 - 1e verdieping, kamer 13
7415 CL Deventer

H.G. Gooszenstraat 1 is het oude laboratorium van het voormalig ziekenhuis, schuin tegenover het Rode Kruisgebouw.

Intercom

Links van de hoofdingang hangt een bellenbord. Druk op de bel links van mijn naambordje, 1e verdieping, kamer 13, Praktijk voor Traumatherapie Petra Mensink. Noem even je voornaam, dan doe ik via de intercom de deur voor je open. Je kunt dan doorlopen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Ik kom je ophalen op de afgesproken tijd. Beneden in de hal is een toilet.
N.B. ook als de deur open is graag eerst even aanbellen, zodat ik weet dat je er bent.
Bij een afspraak na mijn lunchpauze kan het zijn dat ik nog in de kantine ben; bij geen gehoor kun je dan aanbellen bij kamer 20, kantine, dan doe ik daar de deur voor je open. Je kunt me ook altijd bereiken op mijn mobiel: 0623385612.

Let op: Het gebouw heeft helaas geen lift en wel trappen.

 • Auto: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en ook naast het gebouw (parkeerplaats tegenover het Rode Kruisgebouw). Voor een routebeschrijving kun je gebruik maken van een routeplanner (zie menu links).

 • Openbaar Vervoer:
  Er stopt een bus vlakbij de praktijk: halte Dapperstraat (aan Hoge Hondstraat). De bus brengt je in een paar minuten van NS Station Deventer naar deze halte. Vanaf halte Dapperstraat aan de Hoge Hondstraat is het 1 minuut lopen naar de praktijk. Kom je uit de richting van het station/Centrum, loop dan een stukje terug in de richting van waar de bus vandaan komt en neem de eerste straat links. Dit is de H.G. Gooszenstraat. Ook kun je uitstappen bij halte H.J.G. Fesevurstraat (aan de Brinkgreverweg).

 • Lopen vanaf NS station Deventer: De praktijk is vanaf het station ook lopend goed te bereiken. Neem dan de achteruitgang (Diepenveenseweg)- ongeveer 15 minuten lopen. Voor route raadpleeg een routeplanner.
  Let op: als je met de bus aankomt bij het station (voorzijde), kun je door het station naar de achteruitgang lopen, maar heb je wel een OV-kaart nodig met voldoende saldo om door de poortjes bij de ingang te kunnen. Inchecken en uitchecken is dus noodzakelijk maar wel gratis. Meer info (NS). Omlopen kan ook, maar is een stuk langer.

 • Petra Mensink
  Praktijk voor Traumatherapie
  H.G.Gooszenstraat 1
  7415 CL Deventer
  Mobiel: 0623385612