Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
H.G.Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
Mobiel: 0623385612

Tijden

Een afspraak is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Een sessie duurt een uur en een kwartier (75 minuten).
Houd er rekening mee dat het prettig kan zijn om na afloop geen afspraken meer te hebben en tijd voor jezelf te hebben.

Cliëntenstop
Het is nog steeds erg druk in de praktijk en om alle clienten die nu in behandeling zijn voldoende aandacht en tijd te kunnen geven, en mijn wachtlijst weg te kunnen werken, heb ik helaas een cliëntenstop.
Een van mijn collega's wil je vast verder helpen:

Tarieven

Tarief 2020 per sessie van 75 minuten: 90 euro (vrijgesteld van BTW).

Na afloop van de sessie stuur ik je een factuur per e-mail; je kunt het bedrag dan binnen 14 dagen overmaken.

Annuleren

Bij annulering van een afspraak worden geen kosten berekend als je minimaal 48 uur van te voren afzegt.

Vergoedingen

Ik ben lid van de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)Therapie) en geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Ik werk binnen de SBLP geldende regels.

Sessies kunnen afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar, je aanvullend pakket en het budget dat je hebt gekozen (deels) worden vergoed.

Mijn gegevens:

Behandelovereenkomst en Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is in plaats van de oude Wet bescherming persoonsgegevens gekomen(Wbp). In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik gegevens vastleg in cliëntendossiers. De volledige tekst, inclusief behandelovereenkomst, vind je hieronder in de link als PDF. Ook vind je hierin informatie in geval van een klacht.
Behandelovereenkomst en Privacyverklaring.
Ik verzoek je om deze tekst door te nemen en bij akkoord bij mij te ondertekenen, zodat dit toegevoegd kan worden aan je dossier. Je hoeft het formulier niet te printen en mee te nemen.

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
H.G.Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
Mobiel: 0623385612