webcambeeld online sessies Petra Mensink

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
H.G.Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
Mobiel: 0623385612

Tijden

Een afspraak is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Een sessie duurt een uur en een kwartier (75 minuten).
Houd er rekening mee dat het prettig kan zijn om na afloop geen afspraken meer te hebben en tijd voor jezelf te hebben.

CORONA-UPDATE: ONLINE SESSIES

Mijn praktijk blijft open, maar ik geef tot nader orde alleen online sessies ('video-bellen'), via een beveiligde verbinding. De ervaringen daarmee zijn positief. Zowel Somatic Experiencing als Brainspotting therapie kunnen online prima gedaan worden. Eventueel is ook een telefonische afspraak mogelijk.
Mijn studeerkamer is omgebouwd naar online therapiekamer.
Omdat veel mensen nu thuis werken of kinderen thuis hebben, bied ik de mogelijkheid aan om, indien noodzakelijk, op andere tijden (b.v. 's avonds) af te spreken. Ook kunnen er afspraken gemaakt worden voor kortere sessies (vanaf een half uur).
Mocht je behoefte hebben aan steun in deze tijd, neem dan via e-mail contact met me op, dan bekijken we wat mogelijk is.

Let op: WACHTLIJST

Vanaf 15 mei 2020 werk ik helaas weer met een wachtlijst. Stuur me een mailtje met kort je vraag en je telefoonnummer, als je op mijn wachtlijst wilt.
Hierbij nog wel het overzicht van collega's:

Tarieven

Tarieven 2020
Sessie (ook online) van 75 minuten: 90 euro (vrijgesteld van BTW). Dit is de gebruikelijke tijdsduur.
In overleg en bij een goede reden (met name bij online sessies)zijn kortere sessies mogelijk. Tarieven zijn dan:
60 minuten: 78 euro; 45 minuten: 65 euro; 30 minuten: 50 euro.

Na afloop van de sessie stuur ik je een factuur per e-mail; je kunt het bedrag dan binnen 14 dagen overmaken.

Annuleren

Bij annulering van een afspraak worden geen kosten berekend als je minimaal 48 uur van te voren afzegt.

Vergoedingen

Ik ben lid van de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriƫnteerde (Psycho)Therapie) en geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Ik werk binnen de SBLP geldende regels.

Sessies kunnen afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar, je aanvullend pakket en het budget dat je hebt gekozen (deels) worden vergoed. Dit geldt ook voor zorg op afstand (online sessies).

Mijn gegevens:

Behandelovereenkomst en Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is in plaats van de oude Wet bescherming persoonsgegevens gekomen(Wbp). In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik gegevens vastleg in cliƫntendossiers. De volledige tekst, inclusief behandelovereenkomst, vind je hieronder in de link als PDF. Ook vind je hierin informatie in geval van een klacht.
Behandelovereenkomst en Privacyverklaring.
Ik verzoek je om deze tekst door te nemen en bij akkoord bij mij te ondertekenen, zodat dit toegevoegd kan worden aan je dossier. Je hoeft het formulier niet te printen en mee te nemen.

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
H.G.Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
Mobiel: 0623385612