webcambeeld online sessies Petra Mensink praktijkruimte

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
Louis Pasteurstraat 10-S
7415 EP Deventer
Mobiel: 0623385612
Let op: bij inspreken van mijn voicemail duidelijk naam en telefoonnummer inspreken. Ik krijg niet automatisch het telefoonummer te zien en kan dan niet terugbellen. Liefst stuur je een mail, met daarin kort je vraag, en telefoonnummer, dan probeer ik z.s.m. te reageren. Heb je na 3 dagen nog geen bericht ontvangen, probeer het dan nog een keer.

Afspraak

Een afspraak is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. (Meestal niet op woensdag). Een sessie duurt een uur en een kwartier (75 minuten).
Houd er rekening mee dat het prettig kan zijn om na afloop geen afspraken meer te hebben en tijd voor jezelf te hebben.

Contact - Wachtlijst

Let op: ik heb een wachtlijst.

Om contact op te nemen:
Liefst stuur je een e-mail, met daarin kort je vraag, en telefoonnummer, dan probeer ik zo spoedig mogelijk te reageren. (Check ook je spam-box. Mocht ik binnen 3 dagen niet hebben gereageerd, neem dan nogmaals contact op.)
Let op: bij inspreken van mijn voicemail duidelijk naam en telefoonnummer inspreken. Ik krijg niet automatisch het telefoonummer te zien en kan dan niet terugbellen. Liefst stuur je een mail, met daarin kort je vraag, en telefoonnummer, dan probeer ik z.s.m. te reageren.

Zoek een collega: Hierbij een overzicht van collega's bij jou in de buurt, die mogelijk eerder ruimte hebben om af te spreken:

Tarieven

Tarieven 2023
Sessie (ook online) van 60-75 minuten: 105 euro (vrijgesteld van BTW).

Na afloop van de sessie stuur ik je een factuur per e-mail; je kunt het bedrag dan binnen 14 dagen overmaken.

Annuleren

Bij annulering van een afspraak worden geen kosten berekend als je minimaal 48 uur van te voren afzegt.

Vergoedingen

Sessies kunnen afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar, je aanvullend pakket en het budget dat je hebt gekozen (deels) worden vergoed. Dit geldt ook voor zorg op afstand (online sessies).
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor tijdige betaling van de factuur.
Soms kunnen sessies vergoed worden via werkgevers (bijvoorbeeld in het kader van re-integratie), letselschade-uitkeringen e.d. NB betaling loopt altijd via de cliënt zelf.

Ik ben lid van de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)Therapie) en geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Ik voldoe aan de PLATO-eisen (MBK en PSBK). Ik werk binnen de SBLP geldende regels.

Mijn gegevens:

Behandelovereenkomst, Privacyverklaring en Klachten

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is in plaats van de oude Wet bescherming persoonsgegevens gekomen(Wbp). In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik gegevens vastleg in cliëntendossiers. De volledige tekst, inclusief behandelovereenkomst, vind je hieronder in de link als PDF. Ook vind je hierin informatie in geval van een klacht.

Behandelovereenkomst en Privacyverklaring 2023.
Ik verzoek je om deze tekst door te nemen en bij akkoord te ondertekenen, zodat dit toegevoegd kan worden aan je dossier.

Petra Mensink
Praktijk voor Traumatherapie
Louis Pasteurstraat 10-S
7415 EP Deventer
Mobiel: 0623385612